Wire EDM

Wire EDM bisa nyedhiyani akurasi dimensi dhuwur kanggo bagean fitting cedhak. Proses bisa nggawe cetha nang sudhut. EDM bisa Cut kekandelan materi saka mung sawetara thousandths saka inchi kanggo sawetara inci. Custom perkakas umume ora perlu.

Kapasitas kita:

√ CNC Nguripake: ø0.5 - ø 300 * 750 mm +/- 0,005 mm
√ CNC Milling: 510 * 1020 * 500 mm (max) +/- 0.01 mm
√ CNC Machining: 1000 * 1000 mm (max) +/- 0.01 mm
√ Takeran: CMM, Proyektor, Altimeter, Micrometer, Utas Gauge, Calipers, Pin Gauge etc.

Service Kita:

Wire EDM6

√ CNC Machining

√ Milling CNC

√ CNC Nguripake

√ layanan mesin CNC

√ Precision CNC panggilingan

√ CNC nguripake komponen

√ mesin Aerospace CNC

√ Custom CNC panggilingan

√ Kuningan nguripake komponen

√ 5 sumbu CNC mesin

√ layanan panggilingan CNC

√ layanan nolèh CNC

√ mesin Swiss

√ bagean panggilingan CNC

√ CNC ngowahi bagéan

√ CNC rancangan mesin

√ CNC bagean machined

√ Aluminium CNC ngowahi bagéan

√ layanan Machine toko

√ CNC layanan machined

√ Steel CNC nolèh

√ bagean mesin CNC

√ Precision bagean machined

√ mesin Engineering

√ Produsèn bagean CNC

√ mesin Aluminium

√ mesin Metal

√ mesin toko CNC

√ mesin Steel

√ aluminium Machining

bahan Cepak

Metals

● Aluminium

● Kuningan

● Bronze

● Tembaga

● Steel

● Steel

● Titanium

● wesi Super

 


Tampilan Online Chat!